Tantangan Wolves (Fujian) Garments Co., Ltd
Pabrik Tas Blanja China
Kasus Koperasi
Babagan awake dhewe

Tas blanja

Tas blanja

Challenge Wolves minangka China profesionalTas blanjaProdusen lan pemasok tas blanja China. Kita ngasilake tas belanja saka macem-macem bahan, kalebu kain non-anyaman, bahan tenun, RPET lan liya-liyane, sing bisa nyukupi kabeh kabutuhan. Tas blanja luwih ramah lingkungan lan bisa digunakake maneh tinimbang tas plastik. Tas blanja bisa disesuaikan kanggo kapasitas cilik nganti gedhe bisa diprodhuksi.

Tas blanjadigawe kanthi tangan lan mesin. Kantong blanja sing digawe mesin murah lan produksi cepet. Tas blanja gawenan tangan sing apik banget ing gaya lan kualitas dhuwur. Tas sing digawe tangan apik kanggo mbungkus kothak hadiah sandhangan kanggo menehi hadiah sing luwih formal. Tas sing digawe dening mesin cocok kanggo supermarket lan toko kelontong, lan regane gampang ditampa dening pelanggan.

Challenge Wolves didegaké ing 2009 lan partner karo Wal-Mart, Mars, Disney, NBCU Tupperware lan liya-liyane. Perusahaan kita duwe sertifikat ISO19000, GRS, SEDEX, BSCI lan liyane. Ana uga sertifikat GRS kanggo materi kasebut. Kita fokus ing kualitas produk lan wektu pangiriman luwih cepet. Muga-muga bisa kerja sama karo sampeyan lan dadi pemasok paling apik ing China.

Cooler Bag

Cooler Bag

Tantangan Wolves minangka salah sawijining sing paling dhuwurTas adhemmanufaktur lan supplier ing China. We wis specialized ing PP non-dirajut tas adhem, PP dirajut tas adhem, RPET tas adhem kanggo 13 taun lan ngekspor produk kita kanggo luwih saka 20 negara karo technical support kuwat, kualitas apik lan layanan.

Tas adhembisa digawe kanthi tangan utawa mesin. Bahan yaiku kain non-anyaman lan katun insulasi termal, bahan tenunan lan katun insulasi termal, RPET lan katun insulasi termal lan liya-liyane. Biasane digunakake ing toko minuman lan toko kue kanggo pengepakan. Rega murah, kacepetan produksi cepet, efek insulasi apik.

Didegake ing 2009, Challenge Wolves wis kerja sama karo Walmart, Mars, Disney, NBCU Tupperware, lan liya-liyane. Perusahaan kasebut nduweni sertifikasi ISO19000, GRS, SEDEX, BSCI. Materi uga duwe sertifikat GRS. Kita fokus ing kualitas produk lan wektu pangiriman luwih cepet. Muga-muga bisa kerja sama karo sampeyan lan dadi pemasok paling apik ing China.

Tas Suit

Tas Suit

Tantangan Wolves iku salah siji saka ndhuwur manufaktur lan supplier sakasetelan bagsing China. We spesialis ing produksi PP non-woven tas setelan kain, RPET setelan tas kanggo 13 taun, produk sing diekspor kanggo luwih saka 20 negara, karo technical support kuwat, kualitas apik lan layanan.

Tas jasdigawe kanthi tangan, lan umume digawe saka kain non-anyaman. Sampeyan uga bisa nggunakake EVA. Bisa disesuaikan, dicithak LOGO. Tas jas minangka cara sing apik kanggo njaga rereget saka sandhangan sampeyan. Cocog banget kanggo toko jas khusus gawenan tangan, nalika setelan kasebut rampung kanggo kemasan pelanggan, gunakake tas jas bisa nglindhungi setelan kasebut.

Didegake ing 2009, Challenge Wolf wis kerja bareng karo Staple, Target, Walmart, Mars, Disney, NBCU, Tupperware, lan liya-liyane. Perusahaan wis lulus sertifikasi ISO19000, GRS, SEDEX, BSCI. Uga lulus inspeksi pabrik Walmart, inspeksi pabrik Disney, inspeksi pabrik COSTCO. Materi uga duwe sertifikat GRS. Kita fokus ing kualitas produk lan wektu pangiriman luwih cepet. Muga-muga bisa kerja sama karo sampeyan lan dadi pemasok paling apik ing China.

Tas serut

Tas serut

Tantangan Wolves iku salah siji saka ndhuwur manufaktur lan supplier sakanggambartringtas ing China. Kita wis spesialis ing prodhuksi PP non-woven tas serut, polyester tas serut lan RPET tas serut kanggo 13 taun. Kita duwe kapasitas produksi sing kuwat lan kerjasama karo akeh merek terkenal, kualitas apik lan layanan berkualitas tinggi.

Ingtas talibisa digunakake minangka tas serut non-anyaman, tas serut poliester, tas serut Oxford, lan liya-liyane. Tas serut sing ora ditenun malah bisa ditekan panas, lan ukurane bisa gedhe utawa cilik. Ukuran gedhe bisa digunakake kanggo ngemas sandhangan kanggo fitness, ukuran cilik bisa digunakake kanggo ngemas permen lan hadiah cilik, lan liya-liyane. Tas serut poliester relatif konvensional, sing bisa tahan banyu lan narik kanthi apik lan nduweni kapasitas gedhe.

Kita wis kerja karo akeh merek kayata Mars, Disney, Walmart, SM, Universal Pictures, Bunzl, FIla lan liya-liyane. Kain non-anyaman RPP, bahan tenun RPP lan bahan RPET duwe sertifikat GRS. Perusahaan kita uga liwat inspeksi pabrik Mars, inspeksi pabrik Walmart, inspeksi pabrik Bunzl, inspeksi pabrik COSTCO lan liya-liyane. Muga-muga bisa dadi supplier paling apik ing China. Kita bakal nyedhiyakake layanan lan kualitas sing paling apik. Kita wis kerja sama karo akeh merek, kayata Mars, Disney, Walmart, SM, Universal Pictures, Bunzl, FIla lan liya-liyane. Kain non-anyaman RPP, bahan tenun RPP lan bahan RPET duwe sertifikat GRS. Perusahaan kita uga liwat inspeksi pabrik Mars, inspeksi pabrik Walmart, inspeksi pabrik Bunzl, inspeksi pabrik COSTCO lan liya-liyane. Muga-muga dadi pemasok paling apik ing China, kita bakal menehi layanan lan kualitas sing paling apik

Produk Unggulan

Babagan awake dhewe

Challenge Wolves (Fujian) Garments Co., Ltd divisi packaging & printing sing diadegake ing taun 2009, yaiku desain terpadu, pangembangan, produksi lan distribusi perusahaan. Perusahaan dumunung ing Jintao Zhen, Kutha Nanâan, Provinsi Fujian, area tanah 11,8 hektar, area pabrik 80.000+ m2, 900+ staf. Pabrik kita duwe luwih saka 1 yuta kapasitas produksi tas, kanthi Otentikasi Sistem Kontrol Kualitas ISO901, Sertifikasi Sistem Manajemen Lingkungan ISO 1400, Sertifikasi BSCI, lisensi percetakan sing dirilis dening Administrasi Pers lan Publikasi, pemenang kaping pirang-pirang saka âNanâan. Perusahaan Bintang Kotaâ gelar kehormatan. Perusahaan kita uga duwe puluhan paten nasional, supaya bisa nyukupi panjaluk pelanggan lan njaga posisi utama ing industri kemasan lan percetakan, kita nandur modal ing mesin cetak fotogravure domestik sing paling maju,tas belanja, tas non woven, tas pendingin,produsen tas otomatis, mesin nggawe kain non-dirajut lan liyane peralatan produksi ndhuwur-kedudukan liyane.

News

Produk anyar